Sinterklaasviering 2017

Zaterdag 25 november jl. was de jaarlijkse Sinterklaasviering van KBO Rucphen.
Ongeveer negentig leden waren ondanks het slechte weer naar de Vaart gekomen om de Sint met drie zwarte Pieten te ontvangen. De Sint zou om half twee komen, maar reeds om één uur was bijna iedereen al aanwezig in de zaal van de Vaart.
Precies op tijd arriveerde de Sint en hij werd door iedereen hartelijk begroet.
De Sint vond het fijn om niet alleen bij kinderen, maar ook bij senioren langs te kunnen gaan.
Voor een aantal mensen had hij nu al presentjes bij zich, waaronder foto’s in een passend fotolijstje. De foto’s en de fotolijstjes waren door de “Hobbypiet” gemaakt. De betreffende leden waren zeer vereerd met hun cadeautje.
Ook de mensen die voor onze kbo-afdeling vrijwilligerswerk doen werden in het zonnetje gezet, want zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging goed functioneren.
De Sint had ook enkele Cd’s meegebracht, waaronder eentje met volksliedjes. Samen met zijn Pietermannen leerde de Sint ons nog een volksdansje, voordat hij verder ging.
Daarna was het nog koffie drinken en gezellig buurten met elkaar, waarna de middag afgesloten werd met een aantal rondjes bingo. Hierbij kreeg het bestuur assistentie van de drie Pietermannen, want die waren achter gebleven terwijl de Sint nog naar een volgend adres moest.
Tegen half vijf ging iedereen weer huiswaarts, waarna alle tafels en stoelen weer door de werkgroep werden opgeruimd.

Hieronder ziet u enkele foto’s die door onze vaste fotograaf Cor van Aart gemaakt zijn.