Kerstviering 2019

Zaterdagmiddag 21 december werd de jaarlijkse Kerstviering in de sfeervolle aangeklede zaal van het “Trefpunt” in Rucphen gevierd.
Rond de klok van twaalf uur werden een negentigtal KBO-leden hartelijk welkom geheten door de voorzitter Elly Konings. Het KBO-bestuur was zeer in haar nopjes met deze grote opkomst, waarbij het samenzijn en de gezelligheid onder elkaar tijdens deze Kerstviering hoog in het vaandel staan.
Na deze verwelkoming was er gelegenheid om even bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee, om daarna gezamenlijk deel te gaan nemen aan een heerlijke uitgebreide koffietafel.
Om twee uur werd het “ontspanningsgedeelte” gestart met een optreden van “Chris en Chris” uit België. Zij verzorgden een geweldige show met hun komische programma van korte sketches en typetjes, afgewisseld met zang en een gepaste inbreng van de kerstman. Niet voor niets is hun motto
“LACHEN IS GEZOND”.
Tussen het eerste en tweede gedeelte van hun optreden werd er een pauze gehouden, waarin namens de KBO een consumptie met een heerlijke kersttraktatie werd aangeboden en aan de aanwezigen gratis loten werden verstrekt voor de trekking van een loterij aan het einde van deze kerstviering, waarbij mooie prijsjes te winnen waren.
Rond de klok van vijf uur werd deze mooie en sfeervolle kerstviering afgesloten met een dankwoord van onze voorzitter aan de KBO-leden voor het deelnemen aan alle KBO-activiteiten in het afgelopen jaar en wenste één ieder namens het KBO-bestuur prettige en gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe.