Kerstviering 2017

Zaterdag 16 december was onze jaarlijkse kerstviering. Dit jaar toch nog in de oude en vertrouwde “De Vaart”. Het verslag van deze dag vindt u hieronder; het is door een van onze leden gemaakt, waarvoor onze hartelijke dank.

De mooi versierde zaal in “De Vaart” ging om 9.45 uur open; er werden 87 mensen verwacht. Op de tafels stonden prachtige kerststukjes, gemaakt door vrijwilligers.
De mensen werden verwelkomd door onze voorzitter Elly Konings. Daarna kregen we koffie met iets lekkers erbij, geschonken door “Het Trefpunt”. Om 10.30 uur begon de mooie Woord- en Communieviering, die werd voorgegaan door pastor Gerard Damen. Ons kerkkoor St. Cecilia luisterde de viering op met orgelmuziek en mooie kerstliederen.
Om 12.00 uur kregen we een heerlijke koffietafel met soep vooraf. Je kon kiezen uit tomaten- of groentesoep. Daarna broodjes met beleg. Ook kregen we een warme kroket en dat allemaal geserveerd door het “Trefpunt”.
Omstreeks 13.30 uur was het ontspanning en kregen we een optreden van de muziekgroep My Generation, die mooie oude kerstliedjes zongen en ook andere nummers uit hun repertoire. Tussen het eerste en tweede gedeelte van hun optreden kregen we nog een consumptie aangeboden.
Er werden ook lootjes verkocht. Aan het eind van de middag was de trekking van de loterij, waar je hele mooie prijzen mee kon winnen.
Om ongeveer 16.30 uur gingen we heel voldaan en tevreden naar huis.
Het was een heel geslaagde dag.

Aldus  Rachel van Eekelen-Delcroix

Ook zijn er weer de nodige foto’s gemaakt door Cor van Aart.